Anna kertje 2.

2024/06/28. - írta: Levenzia

Pár hét, és a pályázatra küldeni kell a képeket. Nem vagyok benne biztos, hogy ez nagy siker lesz, de nézzük, hogy mire jutottunk a meglepetés magokkal, és mit kellett lépnünk még.

A meglepetés magok a 9-ből 8 rekeszbe kerültek. A két, kitöltő anyagot a magokkal elültetve kb. semmire sem jutottunk azon kívül, hogy a földdel hozott magok kikeltek, és lett a rekeszben gaz. Illetve egy parlagfűre/büdöskére hajazó valami kikelt, de azt kihúztam a többi gazzal együtt. Így lett két " üres " rekesz, és sajnos így jártunk a paprika magokkal is. Ami kizöldült, az a virágkeverék, ebből egy sárga virág virágzik is. A többi próbál dűlőre jutni magával. Volt egy zöldfűszeres rekesz is, ami szintén kizöldült, de nem tudom azonosítani, hogy mégis mi... :D

87f88ac8-52c7-4ea5-a017-6491c4758dda.png

A paradicsomból kettő szép, a harmadik próbálkozik, azt most áthelyeztük. A levendulatő pedig kapott egy társat végül.

01f1e7da-b67c-4f36-b602-f8de9458eede.png

Az üres rekeszeket újragondolva az egyikbe citromfű, és menta került. A másikba vettünk két tő paprikát ( ebből az egyik elég sanyarú sorsú, azt ajándékba kaptuk a másik mellé, az utolsó két tő volt a boltban, kapnak egy esélyt ). A harmadikba Anna miniárvácskát rakott, és feldíszítette a környékét.

83d3533b-4a3f-4721-8d4b-ddeced133b74.jpg

A sziklakertből még kiástam egy virágot, azt betettük az egyik rekesz sarkába, meglátjuk megmarad-e.

 

Címkék: pillanatok
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://levenzia.blog.hu/api/trackback/id/tr1618426735

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása