Spenótos nokedli fokhagymás tejföllel, reszelt sajttal

2017/01/16. - írta: Levenzia

Mivel a spenót egészséges, viszont van aki a családban nem szereti, én pedig most nem ehetem a benne lévő tej miatt , így jutottam arra , hogy kipróbálom a spenótos nokedlit. Nekem annyira nem jött be, viszont a többiek tejföllel és sajttal ették, Nekik ízlett.

Megosztom Veletek is, hátha van kedvetek kipróbálni.

Az elkészítés nagyon egyszerű, a hagyományos módon készül a nokedli, csak belekeverünk egy adag felolvasztott, fagyasztott spenótot. Szerencsésebb esetben frisset.

Spenót eltevése házilag: Spenót télire.

Az elkészült spenótos nokedlire pedig fokhagymás tejfölt és reszelt sajtot teszünk.

p1100306.JPG

Címkék: háztartás
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://levenzia.blog.hu/api/trackback/id/tr4412129311

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása