Minecraft termékek a Tescotól

2023/10/03. - írta: Levenzia

Pontbeváltás 2023 ősz

Még javában dübörög a Tesco őszi kampánya, ahol 6000 ft-ként kapsz egy zacskó matricát, benne 1 ponttal. Amiből össze kell gyűjteni 4 db-ot, és még ha dobsz hozzá egy " kis " pénzt, akkor beválthatod Minecraft mintás termékre. Hozzáteszem, amire beváltható, az kb. pont nélkül is max. annyit ér. Tehát vásárolsz 4 X 6000 ft-ért, és még hozzáadsz egy kis pénzt...Na lássuk mit is lehet ezért kapni.

385388625_845560790534527_1146638214186216741_n.jpg

Először is annyit elmondanék, hogy nálunk csak egy kis Tesco van, így önerőből nem jött volna össze ennyi pont., Tekintve az árakat és a választékot, csak végszükség esetén megyünk be. Szerencsére kaptunk egy csomó matrica csomagot, ezért külön köszönet Bálintnak, és Beának ! <3   Így aztán beszereztünk majdnem minden terméket, amiről most írok is pár szót.

1. Müzlis / leveses tányér, 2 db egy csomagban :  erre azt mondom, hogy minőségben abszolút megéri az árát, van benne anyag, masszív. Két mintával van ( az összes termék )
2. Lapos tányér pár : kistányér, szintén a fent említett anyagból.Kicsit nehéz, de rendkivül stabilnak tűnik. Ez szintén megéri a kb. 1200 ft / db árat
3. Doboz , zöld : ebből nem találkoztam a malacos verzióval, így egy zöldet vettünk. Ennek az anyaga is nagyon erős, műanyag. Ami nem jó benne, hogy mindössze egy erős gumiszalag tartja össze, más rögzítési mód nincs a tetőnek. Így ha a szalag eltűnik, akkor maximum tároló doboznak használható, uzsonnás doboznak nem.  Elég nagy, belefér egy tízórai-uzsonna kombó, viszont nincs benne elválasztó, és kicsit nehéz is, így uzsonnás dobozként használni meggondolandó.
4. Kulacs : Anna malacosat kapott a szülinapjára, és bár nagyon jól mutat, azt kell mondjam, ez éri meg a legkevésbé . Forró teát beletöltve, a fémflakon villámgyorsan átforrósodik, és szétégeti a kezet. ( még a korábbi kampányból van HP kulacsunk, ami dupla falú, és hőtartó ). A kupakja egy gyerek számára nem biztos, hogy könnyen használható, mert elég nehéz pontosan beletekerni, és pont ezért ( vagy mert nem zár rendesen ) a múltkor úszott a táskája alja kiránduláskor.

Ezen kívül még be lehet váltani egy négyszögletes alakú, de kör alakú szájjal ellátott bögrét, amit az ott dolgozó is max. virágcserépnek javasol. Én azt mondanám, hogy asztalra ceruzatartónak oké, de inni belőle, azt inkább hagyjuk.

A matricacsomagokban van egy matrica, ami elméletileg vasalható, azt még nem próbáltam ki, de amint leteszteltem, írom, hogy érdemes-e- próbálkozni vele :)

Ha dilemmáztok, hogy mire váltsátok be a pontokat, akkor remélem tudtam kicsit segíteni :)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://levenzia.blog.hu/api/trackback/id/tr5418226727

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása