Gluténmentes burgonyás kenyér

2019/12/22. - írta: Levenzia

Az első vállalható kenyérszerűség a több kipróbált és kidobott után. Inkább csak alapötletnek szánom, némi variálást biztosan csinálok még vele, de végre ami kenyérforma, és ehetőbb az íze...

img_7822.JPG

- 250 g héjában főtt burgonya
- 200 ml víz
- 50 ml olivaolaj
- 300 g zabpehelyliszt
- 75 g kölesliszt
- 2 tk só
- cukor 
- 1 csomag élesztő
- napraforgó és tökmag

A kenyérsütőgép formájába először a folyadékokat, majd a tört főtt burgonyát tesszük. Ezek után a liszteket, magvakat stb. Kisebb méretű kenyér programon készítettem el. Az elején figyelni kell, mert lehet,hogy kell még plusz víz, illetve a keverőlapátnak is be kell segíteni az elején.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://levenzia.blog.hu/api/trackback/id/tr2715362746

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása